Tinn Sparebank setter ned boligrenta med inntil 0,40 prosentpoeng. Det handler om å bygge opp den norske økonomien igjen, og vi i Tinn Sparebank ønsker å bidra til dette. Rentenivået på boliglån i Tinn Sparebank har totalt sunket med inntil 1,20 prosentpoeng på under to måneder.

Som bank er vi beredt til å bidra stort for at vi skal komme oss gjennom den vanskelige tiden og legge den bak oss. Om du opplever vanskeligheter med din økonomi, privat eller i din bedrift, ta gjerne kontakt med oss.

Tinn Sparebank ønsker å være der for kundene i disse utfordrende tider. Vi har derfor valgt å fremskynde renteendringen fra 5.mai til 6.april.

Vi er alle en del av den nasjonale dugnaden for å opprettholde funksjonene i samfunnet, og vi vil hjelpe både privatkunder og bedriftskunder med tiltak som kan gjøre de økonomiske bekymringene mindre.

Av konkrete krisetiltak setter vi ned lånerenta med inntil 1,0 prosentpoeng for våre bedriftskunder og inntil 0,80 prosentpoeng på boliglån.

Samtlige kunder vil få melding i nettbanken eller brev i posten om hvordan renteendringen påvirker akkurat deres innskudd og lån.

For eksisterende bedriftskunder gjelder betingelsene fra 6.april.

For eksisterende boliglånskunder gjelder betingelsene fra 6.april. 

Vi har fulgt kundene våre gjennom opp- og nedturer i mer enn 160 år, og vi skal stå sammen gjennom koronautfordringene også. 

Ta kontakt med rådgiveren din eller send en e-post eller en melding i mobilbanken/nettbanken hvis du trenger hjelp av oss.