Du kjenner kanskje til fordelene et kredittkort fra lokalbanken gir deg: større fleksibilitet, økt handlefrihet, tryggere netthandel og reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Men visste du at kredittkortet gir deg langt flere fordeler enn disse?

Gjennom fordelsprogrammet knyttet til kredittkortet får du gode rabatter og tilbud når du handler i butikk og på nett.  
Eika Fordel har noe for de fleste – uansett om du er av den reiselystne typen, elsker å pusse opp, er ihuga sportsentusiast eller på jakt etter de nyeste trendene.  

 

Den eventyrlystne

Er du en av dem som nesten ikke kan vente til neste reise? Da bør du sjekke ut Eika Hoteller og Eika Leiebil før du bestiller din neste tur.

Gjennom Eika Hoteller får du tilgang til over 5 millioner hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer, og kan finne rimelige hoteller i hele 220 land.

Trenger du å leie bil bør du sjekke ut Eika Leiebil. Her får du de beste leiebilprisene i over 24 000 destinasjoner verden over, i tillegg til 10 prosent rabatt dersom du betaler med ditt kredittkortet fra lokalbanken.

Den interiørinteresserte
Planlegger du å pusse opp eller trenger en liten interiørforandring hjemme? Da lønner det seg å bruke rabattene du får gjennom Eika Fordel. På Thomas Hill finner du eksklusive møbler, og med fordelsprogrammet får du fast 10 prosent rabatt. På tekstilbutikken Dekoria kan du hamstre alt fra tepper, håndklær og putetrekk – til gardiner og andre tekstiler sydd etter egne mål.

Den sportsinteresserte
Uansett om du er ihuga vintersportsentusiast, elsker å fiske, gå på fjelltur eller sove ute i det fri, kan du være sikker på at du finner det du trenger på Fjellsport.

Fjellsport får du kjente og populære merkevarer og utstyr til alt fra løping, jakt og klatring – til camping og fluefiske. Med unntak av noen få utvalgte produktkategorier får du fast 15 prosent på Fjellsport med Eika Fordel.

Den stilbevisste
Banker hjertet ditt litt ekstra for siste skrik på motefronten? Eller kanskje du liker å pynte deg litt ekstra? Med Eika Fordel får du en rekke gode rabatter på kles- og smykkebutikker.

På We Norwegians og Morild finner du myke ullklær til både store og små, og på Dehn Design kan du handle klær i tidløs design. Har du lyst på nye smykker tilbyr Frisenberg et stort utvalg diamanter, gull og sølv. Og er du på utkikk etter en ny klokke, har Klokkegiganten kjente merkevarer og klokker til både dame, herre og barn.

Har du spørsmål om fordelsprogrammet eller lurer på hvordan du kommer i gang?

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Enda ikke skaffet deg kredittkort?

Søk om kredittkort her.

Og du? Hver måned er det nye handledager med ekstra gode tilbud fra samarbeidspartnerne våre. Følg med på nettsidene – vi har flere spennende godbiter i vente.