Hvordan vil du spare?

Det finnes ulike måter å spare på. Hvilken som er best for deg avhenger av hvor lenge du vil spare og hvor mye risiko du er villig til å ta. Uansett spareform, få den fulle oversikten i Min Sparing i mobilbanken.

Aktuelt nå

Spar i IPS og få skatteutsettelse

Med IPS kan du spare inntil 40 000 kroner til pensjonen hvert år – og du får 22 prosent av sparebeløpet i fradrag på skatten. Det betyr at du får en skattefordel på 8 800 kroner om du sparer maksbeløpet. Beskatningen skjer først når du tar ut pengene, etter fylte 62 år.

Snakk med oss om verdens beste idè!

Snakk med oss om verdens beste idè!

Når man skal ut av arbeidslivet og inn i pensjonisttilværelsen så ønsker man å realisere de planene man har gått å drømt om så lenge.

Forbruksmønstret vårt endrer seg i takt med tiden, og det er ingen tvil om at det er noe helt annet å være pensjonist i dag enn det det var for 20 år siden. Vi lever lengre og vi har helt andre forventninger og drømmer til pensjonisttilværelsen vår. Om det er å reise verden rundt, kjøpe en ny bil eller endelig kjøpe den båten man har drømt om, så må man ha spart opp nok penger.

Vår erfaring viser at folketrygden (det staten sparer for deg) og tjenestepensjon (det bedriften sparer for deg) oppleves som litt knapt for de fleste. Vanligvis utgjør ikke det mer enn 50 prosent av det du får i lønn i dag. For å oppnå en pensjon som er tilnærmet lik det du tjener i jobben din må du altså spare privat i tillegg.

Lurer du på hva du må spare for å få den pensjonisttilværelsen du ønsker deg?

Ta kontakt med oss, det er aldri for sent å begynne å spare!

Følg med på sparingen din i mobilbanken

Se hva du får i pensjon!

Få en samlet oversikt over all din sparing og se hva du kan forvente å få i pensjon.