Hvordan vil du spare?

Det finnes ulike måter å spare på. Hvilken som er best for deg avhenger av hvor lenge du vil spare og hvor mye risiko du er villig til å ta. Uansett spareform, få den fulle oversikten i Min Sparing i mobilbanken.

Aktuelt nå

Opprett aksjesparekonto innen nyttår

Har du gevinst på dine aksjefond?  Nyttårsaften er siste frist for å overføre aksjefondene dine skattefritt til en aksjesparekonto.

Med aksjesparekonto kan du selge og bytte aksjefond uten å skatte underveis. Du kan også ta ut beløpet du har satt inn uten å skatte. Det er først når du tar gevinsten ut av kontoen at du betaler skatt.  

Torill Sparing

Snakk med oss om verdens beste idè!

Når man skal ut av arbeidslivet og inn i pensjonisttilværelsen så ønsker man å realisere de planene man har gått å drømt om så lenge.

Forbruksmønstret vårt endrer seg i takt med tiden, og det er ingen tvil om at det er noe helt annet å være pensjonist i dag enn det det var for 20 år siden. Vi lever lengre og vi har helt andre forventninger og drømmer til pensjonisttilværelsen vår. Om det er å reise verden rundt, kjøpe en ny bil eller endelig kjøpe den båten man har drømt om, så må man ha spart opp nok penger.

Vår erfaring viser at folketrygden (det staten sparer for deg) og tjenestepensjon (det bedriften sparer for deg) oppleves som litt knapt for de fleste. Vanligvis utgjør ikke det mer enn 50 prosent av det du får i lønn i dag. For å oppnå en pensjon som er tilnærmet lik det du tjener i jobben din må du altså spare privat i tillegg.

Lurer du på hva du må spare for å få den pensjonisttilværelsen du ønsker deg?

Ta kontakt med oss, det er aldri for sent å begynne å spare!

Følg med på sparingen din i mobilbanken

Se hva du får i pensjon!

Få en samlet oversikt over all din sparing og se hva du kan forvente å få i pensjon.